William Janssen in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 7 mei is William Janssen uit Groesbeek te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.


William Janssen is sinds 20 april weer carrousellid bij Sociaal Groesbeek.

Hij is al lang lid van Sociaal Groesbeek (SG) waarvoor hij ooit in de politieke carrousel heeft gezeten. Na een politieke pauze is hij vorige maand opnieuw lid geworden van de carrousel namens SG.

Presentator John Peters vraagt hem naar het waarom van deze nieuwe stap. Onvrede? Politieke belangstelling? Is het een opmaat om op termijn (2018??) Hans Peters als fractieleider op te volgen? Hebben anderen plaats moeten maken voor hem? Maar natuurlijk ook een gesprek over de actuele politiek, over Groesbeek (en Berg en Dal??) over de omroep waar hij ook geen vreemde is en over zijn filmarchiefhobby.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en vier weken erna via uitzending gemist van deze omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
diender

Eens kijken of John ook kritische vragen durft te stellen.
B.v. over de APV (algemene politie verordening), waarin de sluitingstijden van de horeca vastgelegd liggen. Over het wel of niet stiekem roken in de horeca.

henk

he diender wat kun jij slap lullen

Enne die wiezer is
Politiek wat nou politiek gezichtsbedrog nederland is al lang verkocht aan europa politiek leeft alleen in Brussel wat er hier gezegdt wordt boeit niet is alleen maar onzinnig tijdverdrijf en geldverspilling een schizofreen die tegen de muur klets is net zo ver en van de grote partij die nog mee doet zitten te wachten op een stoeltje in Brussel om zelf beter te worden niet om de bevolking beter te maken conclusie alles is alleen maar slechter geworden het eerste goede moet nog steeds waar Gemaakt worden maar is al 100 jaren zo politiek is en blijft sigaar uit eigen… Lees meer »
dinie hendriks

vond het vanmorgen een prima interview met William.

Wat is nog gehaid terreworrig
Meneer Diender. Over apv gesproken en William samen tegelijk ik denk dat er nog veel mensen van deze man kunnen leren. Wel spreken over een apv je kunt goed nog nooit een stap over zijn dorpel gezet hebben in zijn herberg laat staan een pilsje (zal in u geval wel een rood wijntje zijn maar wees maar niet bang hij heeft rode wijn kan wel geopend een jaar oud zijn maar hij heeft dat rode wijntje.) Maar over niet roken wel roken sluitingstijden man zolang het rustig is en hij probeert net nog een Eurotje extra te verdienen. Wat is… Lees meer »
Marcel Poelen

Succes William!!

wpDiscuz