[Foto’s] Opening supermarkten Groesbeek komt dichtbij

GROESBEEK – Binnen één week worden er in Groesbeek twee “nieuwe” supermarkten geopend.


ZOMA-parkeerterrein in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Verhuizing

Het betreft de Aldi en de Jan Linders aan de Spoorlaan. Zij verhuizen van respectievelijk de Hoflaan en Burgemeester Ottenhoffstraat naar het voormalig ZOMA-terrein. De teller van het aantal grotere supermarkten in Groesbeek blijft dus op 7 staan.

Hard werk

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de supermarkten op de nieuwe locatie te bouwen. Eerst moest het ZOMA-gebouw zelf nog gesloopt worden om ruimte te maken. Vervolgens kon de bouw beginnen. Het werk zit er nu voor een groot deel op en toegegeven; het oogt mooi. Zo denkt een Spoorzicht-bewoner er ook over, die maandagmiddag weer even een kijkje komt nemen.

Eerst Aldi, dan Jan Linders

De Aldi is de eerste supermarkt die op de nieuwe locatie de deuren opent. Dat gebeurt woensdagochtend al met een grote openingsactie, waarbij de nodige drukte verwacht wordt. De Jan Linders gaat één week later open en heeft ook de nodige acties.

Klik hier voor het bericht omtrent de opening van de Aldi

Klik hier voor het bericht omtrent de opening van de Jan Linders

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Opening supermarkten Groesbeek komt dichtbij

Reageren is niet toegestaan.