[Foto’s] Nieuwe Aldi in Groesbeek geopend

GROESBEEK – Onder grote belangstelling is de nieuwe Aldi aan de Spoorlaan in Groesbeek woensdagochtend geopend.


Grote drukte voor de opening van de Aldi. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Zonnetje

Tussen de 150 en 200 personen stonden woensdag rond de klok van 08:30 uur in de rij om de boodschappen te doen. Dat ze even moesten wachten was gezien de weersomstandigheden geen probleem; men stond lekker in het zonnetje. Het zorgde uiteindelijk allemaal wel voor de nodige drukte bij de kassa’s.

Druk

De eerste 400 klanten kregen bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, werd de prijs zichtbaar. Het was mede daardoor al op de vroege ochtend erg druk op het nieuwe ZOMA-parkeerterrein, waar plek is voor zo`n 170 auto’s. Wethouder Sjaak Thijssen hield een toespraak, waarna hij samen met filiaalmanager Marc Gerrits het lint doorknipte. De Aldi was daarmee officieel geopend.

Aldi

Het gaat om een nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Gerrits uit Venray is de filiaalmanager. In totaal werken er zo`n 20 tot 30 mensen bij de nieuwe Aldi, laat Gerrits ons desgevraagd weten, waarvan er 10 tijdens de openingsactie moesten werken.

Centrumplan

Het nieuwe filiaal is gebouwd op het voormalige ZOMA-terrein in Groesbeek en heeft een mooi industrieel aangezicht. Naast de Aldi is ook een nieuwe Jan Linders gebouwd. “De samenwerking met de Jan Linders is heel goed. Dat vult elkaar goed aan”, zegt Gerrits. De opening van de Jan Linders is volgende week woensdag. Daarmee is het centrumplan bijna ten einde. Alleen de verbouwing van de Hema en Scapino en de herinrichting van het Marktterrein staan nog op de rol. Waar de Hema en Scapino tijdens de verbouwing heen gaan is nog niet bekend.

ZOMA

Van ZOMA is sinds dinsdag weer wat terug te zien. Het gebouw zelf werd in 2015 gesloopt, maar de letters zijn nu aangebracht boven de entree van het nieuwe parkeerterrein.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bellefante

Wat zielig om daar voor in de rij te gaan staan

Verzopen Goudvis

wat zielig om dat zielig te vinden.

Toontje

Bellefante, sommigen moeten wel om eens een extraatje te krijgen. Dat noemen ze stille of verborgen armoede. En ga nou maar je mond spoelen, snotneus.

Anita

Wie nooit bij Aldi of Jan Linders komen, staan nu vooraan..

iemand

werkende mensen kunnen niet, die mochten wel via hobbelweg na aldi hoflaan toe

realist

hoe noem je iemand die tijd heeft om `s morgens om 5.30 met de fiets vanuit Malden te komen om juist eerste in de rij te staan hopend op een prijsje..zielig.
Als je toch geen betere dagbesteding hebt dan kun je inderdaad beter in de rij gaan staan te kletsen.
heeft totaal niets met armoede ofzo te maken, pure hebberigheid.

Bellfante

Nou toontje dat heeft niks met armoede te maken je moet wel eerst voor tien euro kopen deze mensen zie je daar nooit meer bij de Aldi was er geen kado was het echt niet zo druk oude pannekoek

Bellfante

Oja ze hadden beter de mensen die altijd bij de Aldi komen paar maanden van te voren een stempel kaart kunnen geven Zo dat de vaste klanten voor gaan voor het kado en niet de mensen wie je daar nooit ziet zielig om daar een uur voor in de rij te gaan staan denk dat er nu geen rij staat tot buiten

prijzen festijn

Het zit je echt dwars he bellefante
dat je geen prijs had
Zielig persoon

Anita

Volgende week de 15de mei, bij je opening van Jan Linders, staan diezelfde mensen weer vooraan voor een gratis vlaai … en dan zie je ze nooit meer.. Bellfante, wij zitten op 1 lijn 🙂

iemand

bellefante
dat bedoel ik nou

Bellfante

Nou prijzen festijn het zit me dwars dat mensen uit alle streken hier heen komen om een kado omdat ze denken nou heb ik iets voor niks wie je hier anders niet ziet ze hebben het kado zelf betaald zonder dat die zielige mensen het door hebben want het is voor niks mijn zie je nooit bij die openingen want je zet je zelf voor schut als je er nooit komt maar ja het ik voor niks denken ze🤔

Bellfante

Echt wel anita

Toontje

Ha Bellefante, de woorden van je eerste post laten aan duidelijkheid niets te wensen over: “Wat zielig om daar voor in de rij te gaan staan.”. Dan komt n.a.v. enige tegenposts je goedpraterij door je lafjes aan te sluiten bij de eerste post van Anita in een slappe poging je ego-straatje schoon te vegen. Dat noemen wij draaikonterij en daar trappen wij niet in!

lars

Is dat niet juist het doel van reclame maken? Nieuwe klanten aantrekken.

Maar ik vind het een mooie winkel geworden, fijne parkeerplaats erbij ook.. Denk dat vooral de LIDL hier veel klanten aan gaat verliezen.

realist

Lidl is een schijtwinkel, hebben lak aan klanten met één kassa open en 20 man in de rij. vervolgens roepen ze om dat er een kassa opengaat en vervolgens komt er niemand.Laat hun maar klanten verlizen

bellefante

He toontje hahawhaa

Verzopen Goudvis

Toch knap dat je dan precies weet wie er zo vroeg zijn geweest. Ben je er misschien toch zelf geweest. zielig hoor.

wpDiscuz