Bijzonder gesprek in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Programmamaker John Peters van het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein, heeft de afgelopen jaren regelmatig aandacht besteed aan het fenomeen moederdag.

De eerdere gasten

Gasten waren o.a. een hoogbejaarde moeder, moeder van een groot gezin, een moeder met werk en onderwerpen als moederschap tijdens de tweede wereldoorlog, moederschap in het algemeen en moeders en de opvoeding. Zondag 14 mei is er een andersoortige invulling van het programma. Dan is Kristel op bezoek.

Zoon verloren

Zij woont in de omgeving en is een jonge moeder van 39 jaar. September 2016 verloor zij haar zoon vanwege ernstige ziekte. Zij is getrouwd, blijft moeder van haar zoon Luuk en heeft ook een dochter –Ellen- van tien jaar. Presentator John Peters praat met haar over haar moederschap en dus over het overlijden van haar 12-jarige zoon en over haar dochter. Hoe is de verwerking? Wat betekent rouw en gaat dat ooit over? Hoe reageert toch de omgeving? Hoe staat Kristel nu in het leven?

Bijzonder

Een bijzonder gesprek daar het één dag na de uitzending precies twee jaar geleden is dat de presentator zijn eigen zoon door een plotseling overlijden verloor. Een openhartig gesprek op zondag 14 mei van 13.00 uur tot 14.00 uur. Daarna nog vier weken te beluisteren via uitzending gemist bij omroep Berg en Dal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bijzonder gesprek in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.