Bamboleo Band in concert

GROESBEEK – De Bamboleo Band verzorgt op 18 mei een optreden in Cardo Groesbeek.

Gipsy Kings

De Bamboleo Band is de meest bekende en komt het meest in de buurt van de legendarische originele Spaanse zigeunerband de Gipsy Kings. De bandleden zijn afkomstig uit België, Engeland en Frankrijk. De band speelt internationaal.

Zigeunerfamilie

De band bestond al enige tijd toen een aantal jaar geleden zanger Nino de Camargue zich bij de Bamboleo Band voegde. Nino is ook afkomstig uit de Camargue, in de verte zelfs verwant aan een aantal leden van de Gipsy Kings en behoort tot de originele zigeunerfamilies uit de regio.

De band

De Bamboleo Band heeft haar sporen wereldwijd zeer zeker verdiend. Zo speelden de heren al op een feest ter ere van Nobelprijs-winnaar en voormalig Pools premier Lech Walesa, op grote feesten in Londen, Monaco, Dubai en op meerdere cruiseschepen van Royal Caribbean International. Tijdens een avondvullende show spelen de zes leden van Bamboleo Band al het bekende en onbekende werk van de Gipsy Kings waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Info

Wie: Bamboleo band – In concert
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode
Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 18 mei 2017
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten : € 17,50 (Klik hier voor de online kaartverkoop).
Voorstelling: Staconcert

Een top avond vol met fantastische Spaans/Franse zigeunermuziek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bamboleo Band in concert

Reageren is niet toegestaan.