[Foto’s] Pannenkoekenconcert Jubilate Deo

GROESBEEK-BREEDEWEG – Gratis pannenkoeken in combinatie met muziek… Wie had daar aan gedacht? Nou, Jubilate Deo dus!


Goede opkomst in De Sleutel tijdens het Pannenkoekenconcert. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Goede opkomst

Donderdagavond organiseerde de fanfare┬ávan 18:00 tot 19:00 het eerste pannenkoekenconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel. De belangrijkste ingredi├źnten voor dit concert waren muziek, gezelligheid en het smullen van gratis pannenkoeken. Er waren op het piekmoment zo`n 70 tot 80 mensen in de zaal. Men kon tevreden zijn met de opkomst.

Bak ze bruin!

De koekenbakkers hadden het druk. Met in totaal vier pannen gingen twee dames flink aan de slag. Het grootste gedeelte van het beslag (inclusief spelt beslag) was in korte tijd al bijna op. Kwam neer op meer dan 100 pannenkoeken, 120-150 is de grove schatting. Jong en oud stonden in ieder geval in de rij om er eentje te halen.

Muzikaal

Behalve van een heerlijke pannenkoek, konden mensen tussen de poedersuikerwolken (en stroop) door ook nog eens genieten van leuke muziek. De aandacht ging uit naar de leerlingen van Jubilate Deo en hun muzikale optredens. Blokfluiters, samenspeelgroep, jeugdslagwerkers en leerlingen; iedereen deed zijn uiterste best om een mooi optreden te verzorgen.

Leden

Tussen de optredens door konden alle instrumenten die bij een fanfare bespeeld worden, ook worden uitgeprobeerd. Kinderen maakten daar ook goed gebruik van, want er klonken op die momenten verschillende tonen door de zaal.

Hoofddoel van het concert was om meer leden voor de fanfare te werven. Voor meer info over de fanfare kunt u terecht op jubilatedeo.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Pannenkoekenconcert Jubilate Deo

Reageren is niet toegestaan.