Pannenkoekenconcert Jubilate Deo

GROESBEEK-BREEDEWEG – Gratis pannenkoeken… Wie had daar aan gedacht? Nou, Jubilate Deo dus!

Op donderdag 1 juni organiseert Fanfare Jubilate Deo van 18:00 tot 19:00 een heus pannenkoekenconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel. De belangrijkste ingrediënten voor dit concert zijn muziek, gezelligheid en het smullen van gratis pannenkoeken.

Muzikaal

Behalve van een heerlijke pannenkoek, kunt u tussen de poedersuikerwolken door ook nog eens genieten van leuke muziek. Onze speciale aandacht gaat hierbij uit naar de leerlingen van Jubilate Deo en hun muzikale optredens. Blokfluiters, samenspeelgroep, jeugdslagwerkers en leerlingen, iedereen zal zijn uiterste best doen om een mooi optreden te verzorgen. Wie zich nog meer van hun beste kant laten zien?

Bak ze bruin!

Onze koekenbakkers natuurlijk want zij zullen druk doende zijn om de pannenkoeken aan weerszijden van een goudbruin kleurtje te voorzien. Iedereen is hiervoor van harte welkom. Dus neem vriendjes , vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s mee. Tussen de optredens door kunnen alle instrumenten die bij een fanfare bespeeld worden, ook worden uitgeprobeerd. Hoe gaaf is dat!

Leuke avond

Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg voor een enorm lekkere trek. Het belooft een heerlijke, spannende, gezellige en muzikale avond te worden! Tot ziens op donderdag 1 juni om 18:00 uur in Verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Gepost op 14 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Geen reacties »

Reageer op het artikel

Laat als eerste een reactie achter

wpDiscuz