[Foto’s/Video] Nieuwe Jan Linders in Groesbeek geopend

GROESBEEK – Woensdagochtend om 09:00 uur is de Jan Linders aan de Spoorlaan in Groesbeek geopend.


Opening van de nieuwe Jan Linders in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het is de tweede supermarkt die de deuren op die locatie opent. Vorige week was er een feestelijke opening bij buurman Aldi.

De opening

Wethouder Alex ten Westeneind was ditmaal aanwezig bij de opening van het nieuwe filiaal. “Allereerst mijn felicitaties aan het personeel en betrokkenen die het mogelijk hebben gemaakt dat wij vandaag de officiele opening kunnen vieren. Met deze opening zetten we een verdere stap in de ontwikkeling en de modernisering van het Groesbeekse centrum. Samen maken wij de samenleving leuker en leefbaarder”. Hij bedankte de omwonenden voor hun geduld, vanwege de overlast die zij mogelijk hebben ervaren tijdens de bouw. Na zijn toespraak werd er op de rode knop gedrukt en was de winkel definitief geopend.

Jan Linders

Het oogappeltje van de supermarkt is “De Keuken van Jan Linders”. Dit is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. De winkel is volledig ingericht volgens haar nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod. Manager van de supermarkt is Bibi Timmers-Rutte.

Acties

De komende weken kunnen de inwoners van Groesbeek genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Groesbeek een te verdelen budget beschikbaar voor sportverenigingen in Groesbeek. Klanten kunnen in het nieuwe sportseizoen, door middel van een stembiljet dat ze ontvangen in de supermarkt, stemmen op hun favoriete sportvereniging. De drie sportverenigingen met de meeste stemmen ontvangen een mooi bedrag voor hun vereniging.

Centrumplan

De verhuizing van de Jan Linders van de Burgemeester Ottenhoffstraat naar de Spoorlaan is onderdeel van het centrumplan. Dit plan is bijna afgerond. Alleen de verbouwing van de Hema en Scapino en de herinrichting van het Marktterrein staan nog op de rol. Waar de Hema en Scapino tijdens de verbouwing heen gaan is nog niet bekend.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s/Video] Nieuwe Jan Linders in Groesbeek geopend

Reageren is niet toegestaan.