Live CD-opnames Monti Amundson bij Bluesmoose radio

GROESBEEK – Op woensdagavond 31 mei 2017 is de Amerikaanse Bluesgitarist Monti Amundson te gast bij Bluesmoose Radio.


Monti Amundson (Big Monti).

“Big Monti”

Monti Amundson, oftewel Big Monti, doet bij blueskenners die de jaren ’90 hebben meegemaakt zeker een belletje rinkelen. Met The Blubinos bracht de Amerikaanse gitarist en zanger, succesvolle albums als The Mean Eighteen (1991) en I See Trouble (1996) uit. Het leverde hem vergelijkingen op met Stevie Ray Vaughan en Johnny Winter. Ondanks dat Big Monti niet het zelfde commerciële succes behaalde als bovengenoemde legendes bouwde hij wel een stevige live reputatie op in de VS en Europa.

Helemaal terug na slepende ziekte

De afgelopen jaren was het echter stil rondom Big Monti, die zich door een slepende ziekte genoodzaakt zag zich terug te trekken. Nu is hij weer helemaal terug van weggeweest en komt hij eindelijk weer naar Europa. Verwacht een avond vol intense roots en rock-‘n-roll van een gedreven performer, die je met zijn vurige gitaarspel en dito power stem tot diep in je ziel raakt. Van deze opnames zal een live-CD gemaakt worden.

Gratis entree

Bij een live opname hoort natuurlijk publiek. Publiek is daarom welkom en de entree is gratis. Aanvang is stipt 20:00 tot maximaal 22:00 uur in Cafe Bar De Comm, Dorpsstraat 12 te Groesbeek. Opgeven via [email protected] is gewenst. Meer info op de website www.bluesmoose.nl.

Bluesmoose Radio

Bluesmoose ontvangt gemiddeld éénmaal per maand een live bluesartiest waarvan opnames gemaakt worden voor het radioprogramma. Bluesmoose Radio (inmiddels al bijna 14 jaar in de ether) is het populaire Bluesprogramma bij omroep Berg en Dal, GL8 en omroep Maasduinen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Live CD-opnames Monti Amundson bij Bluesmoose radio

Reageren is niet toegestaan.