Dag van het park in buurtparken ‘t Groeske en Mariendaal.

GROESBEEK – Zondag 28 mei wordt de jaarlijkse “Dag van het park” gehouden.

De parken het Groeske en Mariendaal zijn zo mooi geworden, dat de buurt graag deze dag wil vieren. Jong en oud zijn van harte welkom.

Parkwandeling voor mensen met een rolstoel

Men wil speciaal op deze dag mensen in een rolstoel de mogelijkheid bieden om een mooie parkwandeling te maken. Er zijn vrijwilligers die met u meegaan. U kunt natuurlijk ook met een eigen begeleider komen. Van 13.00 uur tot 16.00 uur is op verschillende plekken in het park muziek uit de buurt te horen en zorgt buurtbakker Gerda voor een lekker stukje vla.

Picknick

En dan is er ook een heerlijke picknick. Om 13.00 uur wandelen de deelnemers vanaf Gasterij het Groeske door de parken naar de picknickplaats. Op zaterdag 27 mei kun je voor € 2,50 per persoon een pakket voor de picknick bestellen in de nieuwe winkel van Jan Linders. Zondags kun je het picknickpakket bij de Gasterij ophalen. Er zijn dan ook nog pakketten te koop, maar op is op.

Aanmelden

Aanmelden voor de rolstoelwandeling of voor meer informatie: [email protected] of bel en app naar 06-15922921 (Erna Gerrits). Deze dag in de buurtparken wordt ondersteund door het Jan Linders Fonds.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dag van het park in buurtparken ‘t Groeske en Mariendaal.

Reageren is niet toegestaan.