28 mei: Drie activiteiten op sportpark Noord

GROESBEEK – Op zondag 28 mei worden er op sportpark Noord maar liefst drie activiteiten tegelijk georganiseerd.

1) Jeu de Boules-kampioenschap

In één van de vorige berichten op deze site heeft u het nodige kunnen lezen voor wat betreft het Jeu de Boules-kampioenschap van de gemeente Berg en Dal 2017.

2) Kus de Linkse familietoernooi

Ook vindt het 33e Kus de Linkse voetbal familietoernooi plaats waarbij zeventallen strijden om de overwinning maar zeker ook om de felbegeerde sportiviteitsprijs. De eerste wedstrijden beginnen om 11:00uur en de finale is omstreeks 16:30uur. Voor het gehele wedstrijdprogramma en meer informatie kunt u op deze link klikken. NB: Word-bestand wordt automatisch gedownload na het klikken op de link.

3) Rommelmarkt

Tijdens deze dag zal er ook een (grote) rommelmarkt georganiseerd worden (open vanaf 10:30 uur) waar leuke en spotgoedkope spullen gekocht kunnen worden. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende leuke attracties en ook de inwendige mens zal op deze familiedag niet vergeten worden.

Muziek en loterij

De gezellige muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ Mark en later die middag zal het bekende duo van de ‘Muziek-expres’ haar opwachting maken. Verder vindt er een loterij plaats (0,50 per lot) waarbij leuke prijzen te winnen zijn met als hoofdprijs een mooie fiets van BikeLife Groesbeek. De entree voor bezoekers van de rommelmarkt of toernooi bedraagt € 2,00 pp. en dat is inclusief 2 loten voor bovengenoemde loterij.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Maar het jeugdtoernooi lassen ze af. Nadat ze het eerst groots aankondigen. Toch geen voldoende vrijwilligers??

Noord1

Heeft niets met vrijwilligers te maken maar met het gebrek aan interesse
van deelnemers. een toernooi met drie teams is niet te doen

wpDiscuz