Laatste Repaircafe van het seizoen

GROESBEEK – Op zaterdag 10 juni van 13.00-16.00 uur is er weer een Repaircafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

Dit is het laatste Repaircafé van dit seizoen.

Repaircafe

In het repaircafé staan onze vrijwilligers voor u klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk e.d. Bij huishoudelijke apparaten kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers etc., maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

Computers

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over de werking van uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit.

De naaimachine

Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen. Ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken.

Bellen bij vervoersproblemen

Voor meer informatie: Metty Kainama, tel. (06) 10 47 45 89. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om aan te geven, dat u een vervoersprobleem hebt. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten



Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Laatste Repaircafe van het seizoen

Reageren is niet toegestaan.