Bewonersbijeenkomst Herwendaal en Herwendaalseweg

GROESBEEK – Verschillende bewoners hebben de afgelopen maanden samen met de gemeente Berg en Dal nagedacht over mogelijke verbeteringen in de wijk Herwendaal.


Herwendaalseweg in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Ook hebben zij een nieuw ontwerp voor de Herwendaalseweg gemaakt.

Ontwerp laten zien

Graag laten zij het resultaat zien op woensdag 21 juni in basisschool De Sieppe aan de Paulus Potterweg 79. Tussen 16.30 uur tot 20.00 uur kunnen geïnteresseerden binnen lopen. Koffie en thee staan klaar. De gemeente is benieuwd wat u ervan vindt.

Wat is er al gebeurd?

Vorig jaar nodigde de gemeente Berg en Dal de inwoners van de wijk Herwendaal en de Paulus Potterweg uit met ons in gesprek te gaan over het opknappen van Herwendaal, de wijk én de weg. In december is er een speciale bijeenkomst georganiseerd. Ongeveer 200 mensen uit de wijk kwamen langs. 19 Bewoners hebben toen aangegeven mee te willen denken over het vervolg. Zij zijn aan de slag gegaan met de ideeën en opmerkingen die toen genoemd zijn. Het resultaat daarvan ziet u op 21 juni.

U komt toch ook?

Graag wil de gemeente weten wat inwoners vinden van de verbeterpunten die voor de wijk verzameld zijn. En natuurlijk is men benieuwd naar wat de gebruikers vinden van het ontwerp voor de nieuwe inrichting van de Herwendaalseweg, Bredeweg en een deel van de Paulus Potterweg. Samen komen we tot het beste resultaat.

Meer informatie?

Vanaf 16 juni vindt u www.bergendal.nl/herwendaal het ontwerp voor de weg. Hopelijk tot ziens in De Sieppe!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten



Tags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bewonersbijeenkomst Herwendaal en Herwendaalseweg

Reageren is niet toegestaan.