Conciërge v/h Jaar: Twee Groesbeekse conciërges in top-3

GROESBEEK/BERG EN DAL – De afgelopen week is er heel veel gestemd op de 8 conciërges die zijn genomineerd voor De Conciërge van het Jaar.

Deze verkiezing, die D66 Berg en Dal heeft uitgeschreven, om juist het ondersteunend personeel op de scholen eens in het zonnetje te zetten, is enorm goed aangeslagen.

Er is nu nog een top-3 (op alfabetische volgorde). Twee van de drie zijn actief op een Groesbeekse school.

• John Egbers – Basisschool Op de Heuvel, Groesbeek
• Henk Kersten – Kentalis Terwindt, Groesbeek
• Theo Wijnhoven – Titus Brandsma School, Berg en Dal

De vakjury komt in actie

De vakjury bestaat uit drie deskundige Berg en Dallers: Theo Giesbers uit Groesbeek (voormalig directeur basisschool en wethouder in Groesbeek), Gert Olthof uit Persingen (eerder werkzaam basisonderwijs en Leonardo onderwijs en medeoprichter van biologische schooltuin de Wielewaal) en Liny Toenders uit Beek (organisatieadviseur voor onder andere onderwijsinstellingen en voorzitter van het bestuur van het Kulturhus in Beek). 

23 juni winnaar bekend

De juryleden kiezen uit de top-3, op basis van de motivaties en reacties die bij de nominaties worden genoemd, hun favoriete kandidaat. Op 23 juni (in overleg met de betreffende school) wordt de winnende conciërge in het zonnetje gezet!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jean - Paul

De winnende conciërge moet worden beoordeeld op zijn kennis en kunde. Een bepaalde conciërge in deze top 3 doet verwoede pogingen via Facebook zoveel mogelijk zieltjes te winnen. Hij roept eenieder op om maar vooral op hem te stemmen. Hierdoor kan zich een situatie voordoen waarbij mensen op hem stemmen zonder te weten hoe goed/slecht hij zijn werk vericht.

wpDiscuz