Optreden Trente Plus op Vaderdag 2017

GROESBEEK – De parken Het Groeske en Mariëndaal zijn door het Jan Linders Fonds als het lokale goede doel voor 2017 gekozen.

“Onderweg naar de zomer”

In het kader van deze activiteiten biedt het koor Trente Plus een optreden in het Amfitheater aan, met als thema “Trente Plus onderweg naar de zomer”! Speciaal voor Vaderdag hebben we een wat stoerder repertoire en extra noten op onze zang.

35 leden

Popkoor Trente Plus; Een gezellig zingend, swingend popkoor bestaande uit 35 leden, begeleid door een 4-mans band. Staat al enige jaren onder leiding van Reinoud van der Haar. Het koor heeft diverse optredens op haar naam staan, onder andere in Groesbeek, op de Floriade, Gondelvaart Bredevoort, Amusing Hengelo en op de kerstconcerten in Aken.

Bij slecht weer andere locatie

Dus neem jouw vader mee voor een wandeling in het prachtige park. Bij slecht weer vindt het concert in de Adelbrecht Windekind school plaats gelegen aan de Cranenburgsestraat. Datum: Zondag 18 juni, aanvang 15.00 uur, locatie Amfitheater park Het Groeske aan de Hoflaan. In de pauze is er koffie, thee en fris!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Optreden Trente Plus op Vaderdag 2017

Reageren is niet toegestaan.