Nieuwe 24/7 fitnessclub in Groesbeek: Anytime Fitness

GROESBEEK – In het najaar van 2017 opent een nieuwe fitnessclub haar deuren in Groesbeek: Anytime Fitness.


Hier moet de nieuwe fitnessclub komen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Franchisegever Petro Hameleers bevestigt dit tegenover DeGroesbeek.nl.

Voormalig Aldi

Anytime Fitness Groesbeek is een 24/7 gym en zal zich vestigen aan de Hoflaan 3 in Groesbeek, waar voorheen de Aldi zat. De lidmaatschapskosten verschillen per vestiging, maar zullen rond de € 35,- per maand bedragen. “Wij zitten in de mid 30-range”, zegt Hameleers.

Eerste in het Rijk van Nijmegen en 700m2

Het is voor de franchiseketen de eerste vestiging in het Rijk van Nijmegen. “Maar wij hebben absoluut de ambitie om er meer te openen in de omgeving”, aldus de franchisegever. De formule heeft wereldwijd meer dan 3500 clubs open en heeft filialen in 29 landen, waaronder de VS, Canada en Australië. Het aantal clubs in Nederland en België groeit inmiddels ook door en is op weg naar 70 vestigingen. Voor Groesbeek is er een primeur; Anytime Fitness in Groesbeek is een relatief grote club van 700 m2.

Fitness ondersteuning

De club, die 24/7 toegankelijk is, zal zich kenmerken middels een gastvrije, laagdrempelige en schone omgeving voor iedereen, ongeacht fitness niveau of vermogens. Leden kunnen rekenen op fitness ondersteuning, advies en een vriendelijke sfeer die het bereiken van hun persoonlijke gezondheidsdoelstellingen stimuleert. Maar, hoe werkt dat 24/7-systeem dan? “Leden krijgen een zogeheten druppel, zodat de club voor hen toegankelijk is wanneer er geen personele bezetting is. Er is HD-cameratoezicht en de beelden worden opgeslagen. Daarbij is er een doorschakeling met de meldkamer”, legt Hameleers uit wanneer wij naar de veiligheid vragen. Leden kunnen met de druppel in alle 3500 vestigingen terecht.

Privacy

Leden hebben privé douches/kleedkamers en genieten zo dus van optimale privacy. Tijdens de vaste uren zijn er altijd gecertificeerde instructeurs aanwezig. Daarbij kunnen de leden gebruik maken van de nieuwste apparatuur waarbij TV’s en internet in de apparatuur geïntegreerd zijn.

Bestemming

Er moet nog wel een procedure doorlopen worden in verband met de bestemming. “Dat kan in 3 maanden”, zegt Hameleers. “Over het hele land zien wij dat gemeenten medewerking verlenen, een positieve grondhouding innemen. Gemeenten zijn doorgaans blij wanneer er iets, en in dit geval ook nog iets wat gezond is voor de mensen, in een leegstaand winkelpand komt”.

Wie de franchisenemer wordt is nog niet bekend. “Wij doen het eerst vanuit ons eigen hoofdkantoor”, besluit Hameleers.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
J.v.E

Nou Total Spirit en Active Studio, jullie zullen met de huidige hoge contributie toch flink moeten gaan zakken om jullie hoofd nog boven water te houden, anders zeg maar vast doei tegen de weinige leden die er nu nog zijn, en dus ook doei sportschool!

betweter

Total Spirit, dat is toch die sportschool waar een voetbalclub de apparaten opeist, de voorzieningen verouderd en kapot zijn en de contributie veel te hoog is?
Dat wordt lastig dan..

Henk

Bij ACTIVE studio kun je onbeperkt sporten vanaf €25.00 per maand.

Toontje

24/7 fitness = nachtelijke overlast voor de buurt?

Sofia

Ik zeg prima doel! Nu nog de uitvoering 😊😉

J.v.E

@ Henk, geen 25.00 euro maar vanaf 32.50 euro kan je daar sporten met daarbij zeer beperkte openingstijden en erg weinig toestellen en dat in een uiterst klein pand, is toch bar duur!

http://www.active-studio.nl/active-studio/tarieven/

Henk

Nee hoor JvE ik betaal €25,00.
Ze hebben zelf ook strippenkaarten.
Ik hou juist van dat kleinschalige en persoonlijke. Hun expertise ligt ook meer op groepslessen. Daar zijn ze erg goed in. Ik verwacht ook niet dat mijn medesporters snel zullen overstappen. Wij hebben het prima naar ons zin.
Voor mij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

MijnMening

Dan zal het parkeerterrein wel te klein zijn want al die “sportievelingen” komen echt niet op de fiets.

wpDiscuz