Kinderen maken in Groesbeek kennis met motorcross

GROESBEEK – Om kinderen van 6 t/m 12 én hun ouders kennis te laten maken met motorcross, organiseert Motor- en Bromfietsclub De Zeven Heuvelen op 8 juli een opstapdag op circuit D’n Hoek in Groesbeek, onder de vlag van Motorsport Organisatie Nederland.


MX-opstapdag 2016 in Venray. Foto en rechten: Sandra Jansen.

Alles staat klaar

Voorzitter Nico Troost legt uit: “Voor de deelnemers staat dan alles klaar, van een motor en complete crossoutfit tot een ervaren trainer en een goodiebag. Deze dag is bedoeld voor kinderen die willen weten of de motorsport iets voor hen is, maar de kans niet hebben om dat zelf uit te vinden”.

Helpen

Veel kinderen rijden voor het eerst op de motor van een vriend of familielid, maar als je niemand kent uit het crosswereldje is het niet makkelijk om je eerste meters te maken. “Daar helpen we graag bij, samen met onze sponsors waaronder Husqvarna Motorcycles”, aldus Troost.

Aanmelden

Het aantal beschikbare plaatsen is zeer beperkt, dus surf snel naar www.mon.nl/opstapdag voor meer informatie en om je op te geven!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kinderen maken in Groesbeek kennis met motorcross

Reageren is niet toegestaan.