[Video] Groot onderhoud aan Nijmeegsebaan

GROESBEEK/HEILIG LANDSTICHTING – Tussen de zomer van 2017 en de zomer van 2018 voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de provinciale weg tussen Nijmegen en Groesbeek (N842).


Ook op dit punt wordt de verkeersveiligheid verbeterd. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het gaat dan eerst om het gedeelte tussen Groesbeek en Heilig Landstichting. Er komen ook enkele aanpassingen om de verkeersveiligheid te verbeteren, zoals een voetgangersoversteekplaats bij Werkenrode. Ook de toegang naar Dekkerswald en Werkenrode wordt aangepast. Voor een kaartje met de maatregelen klik hier (.PDF-bestand).

Inloopbijeenkomst N842

Op woensdag 28 juni 2017 is er een inloopbijeenkomst van 19.00 tot 20.30 uur bij hotel Rozenhof, Nijmeegsebaan 114, Heilig Landstichting. Hier kunt u zien welke werkzaamheden de provincie wil uitvoeren en hoe de planning eruit ziet.

Planning werkzaamheden N842

De planning is als volgt:

• Eerste helft van 2017: voorbereiding werkzaamheden;
• Tweede helft van 2017: uitvoering van werkzaamheden buiten de bebouwde kom tussen Heilig Landstichting en Groesbeek;
• Eerste helft van 2018: uitvoering werkzaamheden in de bebouwde kom van Heilig Landstichting.

Maatregelen verkeersveiligheid N842

De provincie voerde samen met betrokken gemeenten en de instellingen langs de route een verkenning uit. We bekeken welke maatregelen op het gebied van verkeersveiligheid gewenst zijn. Deze eerste inventarisatie legden we aan de omgeving voor. Samen met studenten van de Werkenrode School bekeken we ook de verkeersveiligheid bij hun school. Deze samenwerking leidde tot de maatregelen die we gaan uitvoeren.

Bron: Provincie Gelderland, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Verzopen Goudvis

oh jeej, zal wel 30km zone worden.

www.hanspeters.eu

Nou dan ook maar meteen een rotonde bij Dekkerswald aanleggen. Heb ik al voorgesteld aan de commissaris, ik denk dat we daar op termijn toch niet aan ontkomen. Na de zomer zou er ook aan de Dries begonnen worden.

Muts
Ik hoop wel dat ze dan den Dries en de Nijmeegsebaan tegelijkertijd gaan doen, want anders zou je misschien nog gewoon door kunnen rijden en dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Daarbij zou het misschien ook slim zijn om een rotonde bij Werkenrode aan te leggen en als we dan toch bezig zijn ook maar direct bij de Stekkenberg, Zonnebloemstraat en den Dries. Wat een debiele ideeen, er zijn ook nog mensen die met de auto moeten gaan werken, houdt daar nu eindelijk ook eens een keer rekening mee! Niet iedereen heeft de luxe dat ze met de fiets naar… Lees meer »
wpDiscuz