Concert fanfare Jubilate Deo in het Amfitheater

GROESBEEK – Op 29 juni is fanfare Jubilate Deo van 19.30 – 21.00 uur te beluisteren in Buurtpark het Groeske bij het Amfitheater aan de Mariëndaalseweg in Groesbeek.

De vrijwilligers zijn al druk in de weer om het Buurtpark het Groeske extra mooi te maken voor de komende concerten.

Vierde concert in de parken

Jubilate Deo is het vierde gratis concert dat deze zomer in de parken plaatsvindt. Naast de Ierse Band Bard en Co, de Parkdag met een mix aan optredens en Popkoor Trente Plus, is het nu de beurt aan de fanfare. Mooi detail is dat er bij al deze vrolijke noten muzikale buurtbewoners betrokken zijn.

29 juni

Het fanfareorkest bestaat uit zo’n 40 enthousiaste muzikanten met veel jonge spelers. Elke donderdag wordt er gerepeteerd onder leiding van Mariska Brienen. Op 29 juni is er dus het concert in Het Groeske. In de pauze is er koffie, thee, fris, enz. met de gebruikelijke buurttaart en -cake. Bezoekers kunnen uit het repertoire hun favoriete muzieknummer kiezen.

De opbrengst van deze avond met de Fanfare komt ten gunste van Buurtparken ‘t Groeske en Mariëndaal. De opbrengst wordt verdubbeld door het Jan Linders Fonds 2017. Bij slecht weer wordt het concert verzet naar 6 juli.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Concert fanfare Jubilate Deo in het Amfitheater

Reageren is niet toegestaan.