Buurtsoepie nu ook in Groesbeek-De Horst

GROESBEEK-DE HORST – Op initiatief van Iedje Verwey start er nu ook in Groesbeek-Horst een buurtsoep.

Volgens Iedje zitten er teveel mensen alleen te eten iedere middag en dat is helemaal niet nodig! Samen kunnen we koken en eten.

Samen

Buurtsoep, soep gemaakt voor en door buurtbewoners, voor iedereen toegankelijk, naast een goed gevulde kop soep met stokbrood ontmoet je andere wijkbewoners en dorpsgenoten. Inmiddels wordt er op heel veel plekken in de gemeente Berg en Dal soep voor elkaar gekookt. De soep is voor iedereen toegankelijk en voel je ook welkom in een andere deel van het dorp. Er wordt een kleine bijdrage van € 3,- gevraagd.

Meehelpen?

Lijkt het je leuk om mee te helpen, dan loop gerust binnen bij de Slenk en meldt je aan! Wij kunnen nog wel wat vrijwilligers gebruiken. De eerste soep is deze week gegeten in Dorpshuis De Slenk.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
dinie hendriks

* en op welke dag in de week is het feestje ?
* en komt er ook nog informatie over een slimme en goedkope manier van vervoer voor mensen die niet op eigen gelegenheid daarnaar toe kunnen komen ?
* en komt er ook nog informatie voor inwoners met een minimuminkomen zodat zij weten dat zij voor de bijdragen en de vervoerskosten ernaar toe hiervoor gebruik kunnen maken van de Doe Mee Regeling zodat zij niet hoeven denken dat deelnemen hieraan niet voor hun is weggelegd ?

dat zou wel heel erg fijn zijn

R. Ommel

Zoiets als een moderne gaarkeuken.

wpDiscuz