[Update] Openluchtconcert Fanfare Jubilate Deo bij de Meent AFGELAST

GROESBEEK – Ook zo’n zin in een muzikale middag? Wij van Inloop en ontmoetingsplaats ’t Trefpunt de Meent wel, en dat gevoel willen wij met u delen!

Daarom geeft Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek op zondag 25 juni vanaf 14:00 uur een openluchtconcert op het grasveld tussen de Meent en de Jumbo.

Door het uitgebreide repertoire van Fanfare Jubilate Deo is er voor ieder wat wils. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te komen genieten van de muzikale klanken van Fanfare Jubilate Deo. De koffie staat klaar en de toegang is gratis.

Inloop en ontmoetingspunt ’t Trefpunt de Meent is dagelijks geopend en organiseert diverse activiteiten. Meer weten welke activiteiten in ‘t Trefpunt plaatsvinden? Ga dan naar www.trefpuntdemeent.nl.

NB: We zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die koersbal als nieuwe activiteit wil opstarten en begeleiden.

Update 24-06-2017, 11:00 uur
Het Openluchtconcert van Fanfare Jubilate Deo op bij de Meent op 25 juni kan door ziekte (en tijdgebrek) van veel orkestleden helaas niet doorgaan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
René

Gaat wegens omstandigheden niet door.

wpDiscuz