Hoe komt de Lubert eruit te zien?

GROESBEEK – Zwembad de Lubert wordt de komende periode verbouwd.


Archieffoto 2013. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

11 juli informatieavond

Het krijgt een heel nieuw uiterlijk. Wilt u weten hoe het eruit gaat zien? En wat de verbouwing voor u betekent? Kom dan op dinsdag 11 juli naar het gemeentehuis. U bent tussen 19.15 uur en 21.00 uur van harte welkom!

Programma

Om 19.30 uur presenteert de architect de plannen. Dus kom op tijd als u daarbij wilt zijn. U kunt ook iets later binnenlopen en zelf de plannen bekijken. Misschien vraagt u zich af wat u gaat merken van de verbouwing. De gemeente beantwoordt graag al uw vragen.

Waarom verbouwen?

De gemeente Berg en Dal verdient een zwembad dat voldoet aan de eisen van onze tijd. Een zwembad waar mensen graag zijn. Door de verbouwing wordt de Lubert een stuk aantrekkelijker. Ook wordt het duurzamer door gebruik van bijvoorbeeld zonnepanelen. Maar zeker net zo belangrijk is dat er meer mogelijk is na de verbouwing. Zo komt er bijvoorbeeld een prachtige serre en speciaal voor de jongeren een heuse stormbaan!

Hopelijk tot ziens op 11 juli. De koffie staat voor u klaar!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Akkie

…en waarom niet ook een buitenbad? Dat zou nog meer mensen trekken… zeker in de zomermaanden met al die overvolle campings in en om het dorp. Vroeger was het ook top!

Jack

Buitenbad had nooit weg gemogen! Misschien nu een nieuwe kans!

Eric

Buitenbad hebben de inwoners vroeger massaal links laten liggen omdat het te koud was. Men ging liever naar de Siep.
Nu de tijd anders is profiteert Bed Burg Hau van Nederlandse gasten die weer naar een schoon buitenbad willen en de Siep vermijden.

Realist

Een openbaar buitenbad is echt een must voor Groesbeek, tijden veranderen en indien het inderdaad te koud was ( wat ik me niet kan voorstellen) dan zijn er tegenwoordig hele handige solaroplossingen voor te vinden tegen geringe prijzen. Ik zou als inwoner van Groesbeek daar wel een bijdrage voor overhebben mits de organisatie en handhaving goed op orde is.

Lady

Water werd op een gegeven moment niet meer verwarm vanwege bezuiningen. Heb daar heel wat jaartjes doorgebracht. Een heerlijke tijd. Zo ontzettend jammer dat het toen zo moest eindigen.

Het is zelf kapot gemaakt door de mensen, iedereen ging naar de Siep het Wylermeer, op het laatst kwamen er nog 20 tot 30 bezoekers, daar kun je niet van bestaan, vind het ook jammer dat het zo afgelopen is, heb er ook een hele mooie tijd gehad.

wpDiscuz