Wim Hamelink 50 jaar cliënt bij Pluryn

GROESBEEK – Wim Hamelink, een clïent van Pluryn, woont op 20 juli 2017 alweer 50 jaar in Groesbeek.


Wim Hamelink. Volledige foto staat hieronder.

Hamelink, geboren in Amsterdam, kwam op 21-jarige leeftijd bij de toenmalige Groesbeekse Tehuizen terecht en in de periode daarvoor heeft hij nog in Haarlem en Middelburg gewoond.

Verhuizingen binnen Groesbeek

Ook in Groesbeek zelf zijn er al enkele verhuizingen geweest. De cliënt maakte kennis met Groesbeek in De Goede Rede aan de Houtlaan. Daarna verhuisde hij naar De Muntberg en het Gezinsvervangend Tehuis (GVT) aan de Kasteelhof. Sinds 11 jaar woont hij aan de Sint Antoniusweg in Groesbeek-Breedeweg.

Werkzaamheden

Hamelink heeft vroeger oud papier opgehaald voor de Treffers met een tractor en sinds dat hij in Groesbeek-Breedeweg woont doet hij veel bij de Groesbeekse Boys. Ook verricht hij werkzaamheden bij een zorgboerderij in Wyler. Daarnaast past hij nog op zijn eigen hond en die van Truus Wolters, zijn vriendin.

Elvis

Wie een kijkje neemt in de woning ziet al snel waar Wim fan van is: Elvis Presley. LP’s, platen, CD’s en foto’s; Hamelink heeft bijna alles van The King of Rock and Roll. Met de Elvis-fanclub is Hamelink zelfs twee weken lang naar het Amerikaanse Graceland en Tupelo geweest.

Wim en Truus kunnen binnenkort nog diverse verrassingen verwachten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henkie

Volgens mij ook een echte Ajax fan, een bekend gezicht in Groesbeek. Top 👍

De Kuier.

Daarnaast ook jaren bij WNO/BREED gewerkt.

wpDiscuz