[Foto’s] Statushouders ondertekenen participatieverklaring

GROESBEEK – Dinsdagmiddag ondertekenden iets meer dan 20 statushouders uit Syrië en Eritrea de participatieverklaring.


Burgemeester Mark Slinkman samen met de statushouders die even daarvoor een participatieverklaring hebben ondertekend. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hiermee verklaren zij dat ze weten wat de Nederlandse waarden en spelregels zijn. En dat ze deze respecteren.

In de afgelopen weken hebben de statushouders zich bezig gehouden met de Nederlandse rechten, plichten en de fundamentele waarden van de Nederlandse samenleving. Dat traject hebben zij vandaag afgesloten door de participatieverklaring te ondertekenen in het gemeentehuis. Burgemeester Mark Slinkman hield een toespraak en wenste de aanwezige statushouders veel succes en geluk toe.

Statushouders zijn vluchtelingen die van de regering een tijdelijke verblijfsvergunning hebben gekregen. Deze vergunning geeft hen recht op onderdak.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jaap

Tsja, voor veel zaken is er geen geld, voor inwoners geen huis maar hiervoor zoeken de politiek correcten onder ons wel een oplossing.

potje

Allah snackbar……

realist

is allemaal leuk en aardig maar we moeten onze ogen niet sluiten voor de manier waarop Den Haag Nederland aan het weggeven is. De Nederlander zal de komende decennia in ondertal geraken en als ik zie hoe al die linkse politici de grenzen wijd open zetten dan maak ik me grote zorgen welk Paard van Troje wij aan het verwelkomen zijn.

Jaap

Het christendom is moe, het christendom is oud,vele keren dit geloof de rug toe. Men heeft het wel gezien zoals de mensen in Scandinavië erachter kwamen dat de dondergod Thor niet bestond. Moslims geloven nog en vullen het vacuüm op wat wij creëeren. Mensen kijk uit! De moslims nemen het over!!

wpDiscuz