Vierdaagse 2017: Parkeermogelijkheden Zevenheuvelenweg

GROESBEEK – Van 18 tot en met 21 juli heeft de Vierdaagse 2017 plaats.


Wandelaars over de Zevenheuvelenweg in Groesbeek tijdens de derde Vierdaagsedag in 2016. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Donderdag 20 juli is de Dag van Groesbeek. Wilt u komen kijken? Dan kunt u die dag tegen betaling parkeren op een van de speciale tijdelijke parkeerplaatsen.

Zevenheuvelenweg 57

U kunt parkeren op een deel van het weiland bij Zevenheuvelenweg 57. U komt daar via de Meerwijkselaan (bij rotonde Sionsweg) en de Postweg. Het laatste deel van de Postweg is erg smal en is die dag dan ook éénrichtingsverkeer. Tevens geldt er een stopverbod. U kunt deze parkeerplaats niet bereiken via de Nijmeegsebaan en Derdebaan. Dat deel van de Derdebaan is onderdeel van de calamiteitenroute voor de hulpverleningsdiensten. Deze weg moet daarom vrij blijven van overig verkeer.

Tegenover Derdebaan 14

U kunt parkeren op een deel van het weiland recht tegenover Derdebaan 14. U komt daar alleen via de Wylerbaan. Op de Derdebaan geldt die dag een stopverbod.

Handhaving

De gemeente Berg en Dal plaatst de nodige borden om de weg te wijzen naar deze twee parkeerplaatsen. De politie is aanwezig en foutparkeerders krijgen een boete.

• In aanloop naar en tijdens de derde Vierdaagsedag zijn er ook maatregelen op de Zevenheuvelenweg. Klik hier voor het artikel daarover.

Bron: DeGroesbeek.nl, gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
S.Maas

Wij wonen in het centrum van Groesbeek. Van hoe laat tot hoe laat zijn wij op 20 juli 2017 afgesloten van de buitenwereld?

wpDiscuz