Open dag bij opgeknapt Total Spirit in Groesbeek

GROESBEEK – Op 2 juli 2017 is Total Spirit begonnen met de verbouwing van de fitnesszaal met cardio apparatuur. Op 19 juli gaat de mooie, verbouwde fitnesszaal met de nieuwe apparatuur weer open.


Werkzaamheden zijn in volle gang. Foto: Facebookpagina Total Spirit.

Vloer

Niet alleen de apparaten worden vervangen, maar ook de zaal zelf wordt onder handen genomen. De vloer wordt vervangen en ook het hele uiterlijk van de fitnesszaal zal veranderen.

Upgrade

De verbouwing van de fitnesszaal is een upgrade voor Total Spirit. Naast het uitgebreide aanbod wekelijkse groepslessen, luxe sport- en wellness faciliteiten, kunt u vanaf 19 juli ook gebruik maken van de nieuwe apparatuur in de cardiozaal die een nieuwe frisse look heeft gekregen. Op 27 augustus is er een feestelijk en sportieve open dag bij Total Spirit. Iedereen kan dan kennismaken met de nieuwe apparaten en alle andere faciliteiten van Total Spirit.

Voor informatie en updates over de verbouwing en de open dag kunt terecht op www.totalspirit.nl of op de Facebookpagina van Total Spirit.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeker

en? Zit de voetbalclub er nog met een pootje tussen?

wpDiscuz