Kater Grimm (3) vermist omgeving Groesbeek

GROESBEEK – Sinds zondagmiddag 23 juli is de kater van Myrna van Vliet vermist.


Kater Grimm.

Het beestje luistert naar de naam “Grimm” en zijn baasjes wonen in de nabijheid van de Heumensebaan, waar onlangs nog een kat is beschoten. Mogelijk is daar een dierenbeul actief en dus zijn daar zorgen om.

Uiterlijk

Grimm is gechipt en heeft een zwart bandje met belletje, tenzij hij deze is verloren natuurlijk. De onderkant en deel zijkant van zijn vacht is wit en bovenop is hij cypers-grijs. Zijn staart is helemaal cypers-grijs. Zijn neusje, bekje, bef en borst/buik zijn wit.

Misschien gaan schuilen

Grimm gaat nooit lang en ver van huis, maar zondagmiddag regende het af en toe behoorlijk. “Daarom is hij misschien ergens weggekropen om te schuilen. De kans is groot dat hij gewoon in de buurt zit”, valt te lezen in de oproep.

Meekijken

Zou u een klein beetje willen helpen door eens goed in uw tuin, schuur en/of berging willen kijken? Kan hij ergens door een raam naar binnen zijn geklommen? Zijn er buren die op vakantie zijn gegaan en is hij per ongeluk in huis beland? Of heeft u verder iets gezien of gehoord? “We missen hem ontzettend en waarderen het zeer als u ook een beetje naar hem uitkijkt”, aldus de baasjes.

Mocht u (denken) Grimm (te) hebben gevonden. Bel dan naar Myrna: 06-20583368.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat is dit voor een ‘nieuws’ website?

Babbel

Volgens mij gezien op de Heer Zegerstraat

Grim

Moeten ze hem maar binnen houden en niet in iedere tuin laten zeiken .

henk

@grim er bestaat ook iets als ontsnappen,
fijne vent ben je als je zo’n reactie plaats voegt ook echt iets toe. Koekenbakker

R. Ommel

Je kunt mij niet vertellen Henk dat die vier katten die vrijwel elke nacht mijn tuin bevuilen altijd ontsnapt zijn Jawel aan die slof die ze naar buiten schopt.

Jacobs

Mijn kat zeikt alleen bij hufters in de tuin

henk

@R.ommel als we het nou zouden hebben over het algemeen probleem van katten zou ik u gelijk geven. Maar ik dacht dat het ging over een vermiste kat waarvan de baasjes zich zorgen maakten. Wat compleet terecht is gezien van het eerdere nieuw deze week.
Mvg Henk

Henk ik snap ommel wel een beetje .

Dungen

In buurten of wijken waar katten vrij rondlopen vind je veel minder muizen. Ik snap helemaal dat een baasje gehecht is aan zijn/haar kat en dat zij zich terecht zorgen maken.

Honden moeten binnen of aan de lijn gehouden worden dus mensen hou je kat binnen aub.Als ik mijn tuin doe komt de kattestront naar boven VIES!!!!!!

fam. Kortemans

@ R. Ommel; waar rommel rond het huis ligt vindt je ook vaak muizen en ratten, daar zijn katten dol op.
Dus R. Ommel laat uw sloffen eens uit en trek werkkleding aan, leen het desnoods van uw wel werkende buren en ruim die griebes bende op rondom uw stulpje.
Deze intense activiteit zal; u, uw sloffen, de katten uit uw buurt en de uitstraling van uw stulpje goed doen.
De trouwe bezoekers van deze site zullen u zeker niet missen tijdens uw werkervaring.

Kortemans . Omels heeft gelijk

Jacobs. Hufter

R. Ommel
De fam. Kortemans is blijkbaar precies op de hoogte van waar ik woon , hoe het er om mijn huis er uitziet, en verdomt ze hebben gelijk. Echter weten ze niet dat ik aan een rolstoel gebonden ben en afhankelijk ben van anderen .Fam Kortemans als het u stoort wilt u mij dan alstublieft twee ochtenden in de maand komen helpen ? Het mes snijd dan aan twee kanten Ik ben geholpen en u hoeft zich niet meer aan de rommel rond mijn stulpje te storen. Fam. Kortemans ik reken op u .De( tuin ) sloffen staan al voor u… Lees meer »
Antonio

@R. Ommel, jij kletst maar een slag in de ruimte. Als het zo’n rotzooi is om jouw stulpje, jij aangeeft dat je het zelf niet kunt opruimen omdat jij je verplaatst in een rolstoel, dan noem jij jezelf toch niet R. Ommel? Of spot jij nu met jouw gebrek waardoor je in een rolstoel rond rijdt? Ik betwijfel je verhaal en daarom reageer jij natuurlijk ook anoniem. Wees wat liever voor katten. Misschien springen ze op jouw schoot terwijl jij in jouw rolstoel rondrijdt. Als ze dan ook nog gaan spinnen ben jij verkocht.

R. Ommel

Hé bah Antonio. Katten die springen op je schoot en nog gaan spinnen ook . Ik moet er niet aan denken?

fam. Kortemans

@ R. Ommel,
beste u maakt het wel heel erg bont door nu te stellen dat u rolstoel gebonden bent. Het was even googlen voor ons en jawel in de een na de andere reactie geeft u zelf te kennen dat u juist NIET rolstoelgebonden bent.
Zo berichte u op 27-2-2017; ‘Toen ik vanochtend naar het dorp fietste zag ik een goede damesfiets op het trapveldje aan de Gooiseweg liggen volledig in elkaar getrapt.’
Wij gunnen u verder alle goeds net als de katjes in Groesbeek.

henk

ommel als je het allemaal zo erg vind dat er katten in u tuin zitten misschien rijp voor de meent?

Henk katten horen niet in andermans tuin als jij t fijn vind om de stront op te ruimen roep ze dan maar in jou tuin dan hebben andere mensen ook geen last meer

riet

Huilbaby’s hierboven ga een leven zoeken.
Je zult maar de hele dag niks te doen hebben en je tuin in de gaten houden kijken of er een kat inzit.
Wim henk heeft gelijk HUFTER

wpDiscuz