Zomerprogramma Qi Gong in park Mariendaal

GROESBEEK – Iedere maandag in augustus is er in het park Mariëndaal in Groesbeek de gelegenheid om Qi Gong (klik voor info) te doen van 11:00 uur tot 12:00 uur.


Foto: Website Sportstimulering Berg en Dal.

Wat gaan we doen?

Na een groet gaan we eerst ons lichaam opwarmen/openen om daarna met een oefenserie aan de slag te gaan. Hierna is er een oefening om de qi in het lichaam in balans te brengen en we sluiten weer af met een groet. Aangeraden wordt makkelijk zittende kleding en schoenen met platte zolen. Neem eventueel een flesje water mee en een zonnehoed/pet.

Mariëndaal en Groeske

Het park Mariëndaal en Het Groeske hebben mooie plekken om op eigen gelegenheid na de les te gaan picknicken. Aangrenzend aan het park zijn er ook verschillende horecagelegenheden. Parkeergelegenheid is er genoeg in het centrum van Groesbeek, zoals het Marktplein en een parkeergarage bij AH. Denk in de blauwe zone aan uw parkeerschijf.

Deelname

We verzamelen op het grasveld onder de grote plataan achter de tuin van Het Groeske. Deelnamekosten € 5,- per keer, voorafgaande aan de les te betalen. Aanmelden niet nodig! Ervaring met Qi Gong is ook niet nodig! Bij regen en/of temperaturen boven de 30 graden gaat het niet door.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zomerprogramma Qi Gong in park Mariendaal

Reageren is niet toegestaan.