Stadswandeling voor mantelzorgers gemeente Berg en Dal

NIJMEGEN – Op donderdag 14 september om 14.00 uur wordt er speciaal voor mantelzorgers weer een stadswandeling door Nijmegen georganiseerd.


Foto: Claudia Fitsch.

De wandeling duurt tot 15.45 uur.

Stadswandeling

Hans Eysbouts weet ontzettend veel over de binnenstad van Nijmegen. Laat u betoveren door de prachtige geschiedenis tijdens deze stadswandeling. En kom tegelijkertijd in contact met andere mensen die ook voor hun partner, familie of bekende zorgen. Het is een mooie combinatie. De start is om 14.00 uur bij bushalte ‘Kelfkensbos’ en de route is 4.5 km. Het eindpunt is ook weer bij deze bushalte.

Aanmelden

Deze stadswandeling is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten: 085-0406066 op werkdagen tot 13.00 uur of [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Stadswandeling voor mantelzorgers gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.