Informatieavonden zonneproject Postcoderoos

GEMEENTE BERG EN DAL – Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen maar liever niet op uw eigen dak? Of is uw dak niet geschikt?


Archieffoto 2014.

Met de Postcoderoos kunt u investeren in zonnepanelen op een ander dak. Kom voor meer informatie naar de bijeenkomsten die in september en oktober worden georganiseerd.

Belastingkorting

Als u meedoet met de Postcoderoos dan krijgt u 15 jaar belastingkorting op uw energienota. Wanneer u bijvoorbeeld investeert in drie zonnepanelen, dan wekt u met deze 3 panelen duurzame energie op en ontvangt u hiervoor een belastingkorting.

Voor iedereen

Met de Postcoderoos wordt zonne-energie voor iedereen bereikbaar. Ook voor mensen die een huurhuis hebben of geen (geschikt) dak. Ddoor mee te doen slaat u twee vliegen in één klap. U zorgt voor een schonere lucht door minder CO2-uitstoot en voor een gemiddeld voordeel van 3% tot 5% op uw energierekening.

Inloopbijeenkomsten

Er zijn drie bijeenkomsten gepland:

Groesbeek:
– 26 september 2017, gemeentehuis, aanvang 19:30 uur.

Beek:
3 oktober 2017, Kulturhus Beek, aanvang 19:30 uur.

Millingen aan de Rijn:
5 oktober 2017, Kulturhus Den Ienloop, aanvang 19:30 uur.

De informatieavonden zijn voor inwoners en bedrijven van de gemeente Berg en Dal. U hoeft zich niet vooraf aan te melden!

Meer info?

Mocht u nog meer willen weten dan kunt u het contactformulier invullen op www.energierijck.nl. Op die website staat ook een rekenvoorbeeld en vindt u meer informatie.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
R. Ommel

Ja ja leg je geld maar op een ander zijn dak.

wpDiscuz