[Foto’s/Video] KVW Groesbeek 2017 gaat beginnen

GROESBEEK – Met een feestelijke openingsshow is donderdagavond het startschot gegeven voor de 49e Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek.


Kinderen zitten klaar voor de openingsshow van KVW 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Wereldreis

Kinderen en ouders liepen vanaf de rotonde Zuidmolen naar het KVW-terrein op sportpark Zuid. Eenmaal daar aangekomen werden de kinderen verwacht op “het vliegveld”. De kinderen gaan de komende week namelijk de wereld rond en “vliegen mee” naar Italië, Egypte, Australië, Toverland, China, Antarctica, Brazilië en de Verenigde Staten.

Opening

Op het veld mochten de kinderen de ballonnen kapot trappen en daarmee konden ze een prijs winnen. Daarna werd er voor ieder land afzonderlijk een verhaal verteld met daarbij een passende act. Zo stond Egypte in het teken van Cleopatra en mummies, kwamen de penguins het veld op toen het over Antartica ging en werd Italië gelinkt aan pasta en pizza. Eenmaal in Brazilië aangekomen konden de kinderen zich nog even uitleven op de muziek.

KVW 2017

Daarmee was de show ten einde en keerden de aanwezigen huiswaarts. Vrijdagochtend worden de kinderen weer verwacht op het KVW-terrein. De eerste dag staat in het teken van Italië. KVW 2017 duurt tot en met 25 augustus en op enkele dagen kan iedereen bij activiteiten aanwezig zijn.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s/Video] KVW Groesbeek 2017 gaat beginnen

Reageren is niet toegestaan.