Nieuwe kavels voor Thijs Leenders en Rikken Bouw

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal heeft op bedrijventerrein De Mies in Groesbeek een nieuw gedeelte van 19.000 m2 met diverse bouwkavels ontwikkeld.


Nieuwe gedeelte op bedrijventerrein De Mies. De weg “De Ren” is doorgetrokken. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Ook de weg De Ren is doorgetrokken.

Overhandiging symbolische sleutel

Rikken Bouw en Garagebedrijf Thijs Leenders hebben een kavel gekocht. Op vrijdag 1 september overhandigt wethouder Sylvia Fleuren symbolisch de sleutel van een verkochte kavel op het bedrijventerrein. Zij zal deze sleutel overhandigen aan Niels Rikken, directeur van Rikken Bouw.

Rikken Bouw

Rikken Bouw is een Groesbeeks aannemersbedrijf en groeit uit zijn jas op de huidige locatie aan de Hulsbroek. De keuze om een eigen kavel te kopen op bedrijventerrein De Mies was voor hem logisch. ““Een modern terrein en de bedrijfspanden hebben een frisse, nette uitstraling.” De gemeente is in gesprek met andere ondernemers over de resterende kavels.

Uitbreiding garagebedrijf

Ook Thijs Leenders, met inmiddels 1100 klanten, was toe aan uitbreiding. Eerder zei hij in gesprek met Nijmegen Business dat hij extra grond wil aankopen. “Vooral om auto’s op te parkeren”, was de uitleg. “Mijn contacten met de gemeente zijn goed, ze denken met me mee.”

Laatste uitbreiding Mies, Hulsbeek volgende stap

Bedrijventerrein De Mies is een modern bedrijventerrein met een hoge beeldkwaliteit. Het terrein is begin deze eeuw in ontwikkeling genomen en huisvest vooral lokale bedrijven. Voorlopig zal deze uitbreiding de laatste zijn in Groesbeek. Op langere termijn ontwikkelt de gemeente wellicht nog wel de Hulsbeek, het terrein tussen sporthal Heuvelland en de Hulsbroek. Daar wil in ieder geval Active Studio zich vestigen. Medewerking van de provincie is hierbij noodzakelijk.

Via Stef van der Graaf ([email protected]) of via de website van de gemeente Berg en Dal kunnen ook andere geïnteresseerden informatie over De Mies opvragen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe kavels voor Thijs Leenders en Rikken Bouw

Reageren is niet toegestaan.