’t Groeske mozaïekt: verbind naam aan eigen kunstwerk

GROESBEEK – Vanaf september willen de initiatiefnemers van ‘t Groeske een start maken met het plaatsen van unieke kunstwerkjes in de kloostertuinen rond Mariëndaal bij ’t Groeske.

Kunstwerk

Kleurrijke mozaïektegels gemaakt door de kinderen van de scholen Adelbrecht en Carolus en allerlei mensen uit de buurt. U kunt uw eigen kunstwerk kopen en hebt zo de mogelijkheid uw naam te verbinden aan uw eigen kunstwerk in het park. Als u wilt kunt u zelfs uw kunstwerk voorzien van een eigen (gekozen) ontwerp. U mag zelfs meehelpen bij het maken ervan, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Social Sofa

“Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen ons willen helpen om ons kunstproject waar te maken. Twee specialisten op het gebied van mozaïeken staan ons tijdens dit project bij. Bovendien gebruiken we een gedeelte van de opbrengst om een Social Sofa bij elkaar te sparen”, schrijft men in een persbericht. Dat is een grote bank gemaakt met mozaïek die in het park geplaatst kan worden.

Helpen

U kunt helpen door zelf een kunstwerk naar uw eigen ontwerp te kopen of door zelf mee te helpen in dit project. Wilt u een eigen tegel, mee doen of meer informatie? Neem via 085 040 60 66 contact op met Annet Jacobs, Heidi de Vos of Ernest Jansen. Mailen kan ook: [email protected]. Of kijk op www.vitaalmariendaal.nl bij “onze projecten”.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Zoonlief

Het is Annet Jacobs

Edit redactie: Wij hebben het aangepast. Dank voor de oplettendheid.

wpDiscuz