Feestelijke Kèls-avond: 10 jaar De Kèls UITVERKOCHT

GROESBEEK – Zanggroep De Kèls begon 10 jaar geleden als een jongensdroom van Theo Jansen en is tamelijk snel daarna uitgegroeid tot een heuse zanggroep van 20 kèls (=kerels).

De groep treedt gemiddeld éénmaal per maand ergens in Nederland op en beschikt over een repertoire van meer dan 100 liederen.

Repertoire

De meeste optredens zijn in de grote regio rondom Groesbeek en daar weet ondertussen iedereen wie De Kèls zijn. Het repertoire bestaat uit Duits-, Engels- en Nederlandstalige evergreens uit de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Er is algemeen veel belangstelling voor deze liedjes en niet alleen van mensen, die deze liedjes toentertijd in hun jeugd al hebben gehoord en meegezongen. Ook de jongelui van nu horen graag deze muziek en veel regionale dj’s en radiostations hebben deze nummers in hun discotheek opgenomen.

Feestelijk tintje van Kelsavond

De inmiddels gebruikelijke Kèlsavond in het najaar zal in 2017 een extra feestelijk tintje krijgen. Ter gelegenheid van het jubileum is er hard gewerkt aan hun tweede CD, die op deze avond officieel zal worden gepresenteerd. De CD is opgenomen in de studio van Opmaat Produkties te Groesbeek en bevat een keuze uit de meest
gevraagde liedjes van hun omvangrijke repertoire.

4 november

Deze feestelijke Kèlsavond is op zaterdagavond 4 november 2017 in De Mallemolen te Groesbeek. Vanaf dat moment zal de CD te koop zijn via de leden van de zanggroep. Naast de CD-presentatie zal het programma een feestelijk karakter hebben. De Kèls zullen hun laatste succesnummers zingen en de avond wordt voorts ingevuld met optredens van lokale kanjers.

Kaartverkoop

De verkoop van de kaarten verloopt via het cultureel centrum De Mallemolen en via de leden van De Kèls. De entree bedraagt € 7,50 per persoon. Er kunnen geen plaatsen worden gereserveerd. Het optreden begint om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Update 07-09-2017, 15:00 uur
De Mallemolen meldt dat de feestavond is UITVERKOCHT.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
tieske

goh dat zal me een feest worden

Hennie Eikholt

Dit lijkt me op voorhand en geweldige avond te worden.
Hier moet je bij zijn.

wpDiscuz