Gemeente haalt kabeldrempel weg na klachten

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal heeft een kabeldrempel die over de Dorpsstraat in Groesbeek lag maar weggehaald.


De kabeldrempel in het centrum van Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Er kwamen via social media namelijk veel klachten binnen van weggebruikers.

Kermis

Zaterdagmiddag begint in Groesbeek de jaarlijkse kermis. De attracties staan er inmiddels al en de kabels ten behoeve van de kermis liggen er ook. Op de Dorpsstraat midden in het centrum lag een zogeheten kabeldrempel om de kabels te beschermen, waardoor verkeersdeelnemers even goed op moeten letten.

Stuiteren

Het zijn namelijk nogal vervelende drempels waar je erg rustig overheen moet rijden. Ook voor fietsers is het opletten geblazen. Donderdag werd de drempel door menig automobilist onderschat (ook met 30 km/uur is het stuiteren) en begon de klaagzang op social media.

Centrum afgesloten

De gemeente Berg en Dal heeft vrijdagochtend besloten de gewraakte drempel maar weer even weg te halen. Zaterdag wordt het centrum afgesloten voor verkeer, dan kan de drempel weer terug en begint om 15:00 uur het kermisfeest.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hendrik

Ik ben gelanceerd, ik reed er met 80km/h. Abnormaal dat dit er neergelegd is! Schande!

idioterie

welke dombo rijd er nu 80 op de dorpstraat

kerel

er zijn in Groesbeek helaas veel te veel leeghoofden, zwakzinnige, en asociale opgeschoten puistenkoppen in een te snelle auto die totale schijt aan alles en iedereen hebben. Het is dat de normale weggebruiker er ook last van heeft maar anders had de gemeente van mij heel Groesbeek vol mogen leggen met die drempels.

Alles over een kam scheren

Via social media kwamen er veel klachten. Daarop besloot de gemeente de kabel te verwijderen. Tijdens carnaval en vooral dat bierfeest komen er ook veel klachten vanuit de tent in het centrum. Denk aan veel herrie en kabaal, dronkelappen en afschuwelijke muziek. Word dit nu ook opgedoekt?

Ben je nog niet goed genoeg gelanceerd

wpDiscuz