Zilver voor wijnen De Plack

GROESBEEK – Twee wijnen van Wijngaard De Plack uit Groesbeek hebben tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen 2017 een zilveren medaille behaald.


Virginie Grutters van Wijngaard De Plack.

Het gaat om de witte Johanniter (2016) en de Bubbel Johanniter (2016).

De keuring werd georganiseerd door de VNWP (Vereniging Nederlandse Wijnproducenten) en is door Duitse keurmeesters in Neustadt beoordeeld op internationaal niveau. In totaal zijn er 220 wijnen ingestuurd.

“Wij zijn hier bijzonder trots op”, laat John Grutters van De Plack weten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Geheelonthouder

Rode wijn: Is het nu gezond of niet?
https://www.scientias.nl/rode-wijn-is-nu-gezond/

wijnliefhebber

Laat ik vooral duidelijk zijn dat er over smaak niet te twisten van. Heb tot nu toe 2 soorten wijn uit Groesbeek op en vond er beide keren niet veel aan.

wijnliefhebber

Niet te twisten VALT!

slager keurt eigen vlees

Het is dit jaar voor het eerst dat “de slager die z’n eigen vlees keurt”. Niet volgens de, voor deze keuringen ontwikkelde internationale standaarden. Het is dan ook niet vreemd dat er ook zoveel “in de prijzen vallen”. Van de 209 Nederlandse inzendingen werden er 193 met een prijs beloond
Tsja, zo kan ik het ook….

Patje P.

Ik hou zo wie o niet van wijn.

Ummenie

Of je nu wel of niet van wijn houdt maakt toch niet uit. Ik hou er ook niet van, maar ook niet van alle biersoorten. En hoe de keuring ook is geweest, het is toch mooi voor een wijnboer om met zijn druiven een prijs te winnen. Met het gewone boer zijn verdienen ze niets meer dus met een wijngaard of boerderij camping nog wel. Ieder zijn ding.

wpDiscuz