Oogstfeest Camping De Zoete Aagt 2017

GROESBEEK – Het Oogstfeest dat op zondag 10 september voor de derde maal wordt gehouden op de Landschapscamping ‘De Zoete Aagt‘ aan de Grafwegen 31 is een niet weg te denken evenement in Groesbeek geworden.

De organisatie is al weer enkele maanden druk doende om ook weer van de derde editie een groot succes te maken. Dan kan mede dankzij de 25 vrijwilliger(ster)s.

Producten

Ook dit maal is er een markt met producten uit eigen omgeving zoals paling, boerderij hamburgers van Hubers, kazen en zuivel van de geitenboerderij, brood en gebak van de Buurtsuper, pompoenen van Poelen, bierbrouwerij, appelsap uit eigen boomgaard en een speenvarken aan het spit. Daarnaast is er een kunst– en nijverheidsmarkt waar diverse oude ambachten te bewonderen zijn.

Muziek

Aan muziek zal het die dag ook niet ontbreken. Om 11:00 uur wordt het spits afgebeten door de Jan van Tutti band gevolgd door een concert van fanfare Jubilate Deo waarna koor Vivace ook van zich zal laten horen. Daarnaast zullen er nog diverse plaatselijke artiesten op het podium verschijnen.

Jeugdplein

Voor de jeugd wordt er een speciaal jeugdplein ingericht waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Zo kan er geknutseld worden, genieten in het strobalen dorp, dieren knuffelen, paardrijden en kan men zich laten schminken. Voor de inwendige mens zal ook worden gezorgd in de vorm van hamburgers en saté en niet te vergeten de zelfgemaakte frites.

Terras

Evenals de voorgaande edities is er ook nu weer een gezellig terras ingericht waar men kan genieten van de live muziek die over ‘De Zoete Aagt ‘gestrooid wordt. De entree voor het bezoeken van dit Oogstfeest is helemaal gratis. De oogstmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Deze dag is er tevens de Landschapsparade bij De Zoete Aagt. Meer info daarover staat hier.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerard

Mooi!, heb er weer zin in.

wpDiscuz