BuurtBBQ in De Horst

GROESBEEK-DE HORST – Op zaterdag 23 september, tijdens de Burendag 2017, organiseert de wijkraad van Groesbeek-De Horst een spetterende buurtbarbecue.

Die BuurtBBQ vindt plaats in de nieuwe theetuin van de Slenk en start om ongeveer 14.00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom.

In de ochtend wordt er wederom een opruimactie in en om Groesbeek-De Horst gehouden. Ook de ontfermbermactie van dit voorjaar wordt herhaald, zodat er in het volgende voorjaar nog meer prachtige planten in de bermen staan. In de theetuin van de Slenk worden de laatste puntjes op de “i” gezet, zodat ook die tuin klaar is voor de toekomst.

Mocht je nu al weten dat je deelneemt aan de BBQ, laat het dan weten aan de wijkraad. je kunt een mailtje sturen naar: [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

ben aan het kijken waar deze foto op de Horst gemaakt is.
iemand die me wegwijs kan maken ?

Kees

Boersteeg wat klets je toch weer kerel. Je geeft in een eerdere post commentaar over de renovatie van het kruispunt Hoge Horst /Wilhelminaweg en de noodzaak/onzin hiervan. Jij schrijft dat je er zelf ook vaker komt. Neem aan dat jij de plaats vanwaar deze foto genomen is wel kent. Ga anders eens een keer een frietje halen op de Horst, misschien dat je het dan herkend.

Staan wel altijd dezelfde kinderen op Horster nieuws foto’s 😀

boersteeg

het was een vraag kees. ik had het niet gezien maar nu je friettent zegt ging het lampje branden.
helaas dat je meteen zo een commentaar geeft.

wpDiscuz