Financiële ondersteuning voor ondernemers

GEMEENTE BERG EN DAL – Loopt uw onderneming even niet zo goed en heeft u tijdelijk financiële hulp nodig? Of wilt u een bedrijf starten maar heeft u hiervoor niet voldoende geld?


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Misschien kunt u dan gebruik maken van de Bbz-regeling van de gemeente. Ondernemers uit Berg en Dal krijgen daarmee financiële hulp in de vorm van een lening en/of uitkering.

Voor startende én voor gevestigde ondernemers

Wilt u een bedrijf starten? Dan komt u misschien in aanmerking voor een uitkering en/of een bedrijfskrediet tot maximaal € 35.677. U moet dan op het moment van aanvraag een bijstandsuitkering hebben. En het bedrijf dat u wilt beginnen moet naar verwachting levensvatbaar zijn.

Heeft u al een eigen bedrijf? Dan kunt u misschien een tijdelijke uitkering óf een lening van maximaal € 193.784 aanvragen. Ook hierbij is het belangrijk dat uw bedrijf levensvatbaar is.

Naast de Bbz-regeling zijn er speciale regelingen voor oudere zelfstandigen en beëindigende zelfstandigen.

Stimuleren en ondersteunen

Met de regelingen wil de gemeente de lokale economie stimuleren en faciliteren en zowel startende als gevestigde ondernemers financieel ondersteunen.

Meer informatie

Op de website van de gemeente vindt u meer informatie over financiële hulp aan ondernemers. Of bel 14 024 en vraag naar mevrouw Van Tilburg. Zij is op woensdag en donderdag aanwezig. Belt u op andere dagen, dan wordt u teruggebeld.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Financiële ondersteuning voor ondernemers

Reageren is niet toegestaan.