Burendag met buurtmarkt in Mariendaal en ‘t Groeske

GROESBEEK – Zaterdagochtend 23 september van 10:00 uur tot 12:00 uur worden de parken Mariëndaal en het Groeske flink aangepakt in het kader van Burendag 2017.

Opruimen, aanplanten, snoeien en meer. Heb je zin? Kom helpen!

Buurtmarkt

Aansluitend is er vanaf 12.00 uur een gezellige buurtmarkt bij het Amfitheater met muziek, hapjes en drankjes en allerlei producten die met de parken en de tuinen te maken hebben, zoals jams, kruiden, thee, chutneys, planten voor binnen en buiten. Naast gewone aardbeienplanten zijn er heerlijke ananas aardbeienplanten. Er zijn aardappelen, rode kolen en pompoenen.

Lunch

Kom lunchen met soepen, quiches, cakes/taart, salades en broodjes. Alles door en met de buurt gemaakt. Veel producten komen uit de moestuin van Mariëndaal en de moestuin van de Adelbrechtsschool. De kersverse sets kaarten met foto’s van het park zijn te koop en er zijn activiteiten voor de kinderen.

De opbrengst van de markt wordt verdubbeld door het Jan Linders Fonds en komt weer ten goede van de parken.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Burendag met buurtmarkt in Mariendaal en ‘t Groeske

Reageren is niet toegestaan.