Zwembad De Lubert uurtje extra geopend

GROESBEEK – Zwembad de Lubert is vanaf deze week vier maanden lang op maandagmiddag van 13.00 – 14.00 uur open voor vrij zwemmen.


De Lubert. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (2013).

Aan het einde van de vier maanden wordt bekeken of er voldoende belangstelling is voor dit extra uurtje.

Voorwaarden

Als wekelijks minimaal 15 zwemmers, met een tien-badenkaart of een losse bezoekkaart, gebruik maken van dit extra uurtje dan gaat de Lubert er ook in de toekomst mee door. Bij minder belangstelling vervalt het extra uur vrij zwemmen na vier maanden.

Kijk voor de overige tijden voor vrijzwemmen op de website van de Lubert, www.zwembadgroesbeek.nl.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
blanges

hoezo extra uurtje eerst uurtje van het rooster afhalen zonder enig overleg en als het dan weer toegevoegd wordt is het een extra uurtje gelden deze regels ook voor het uurtje wat er op vrijdagavond aan toegevoegd is van 2030-2130

Delubert

@blanges, je kunt jouw vraag beter stellen aan een medewerker in het bad. De kans is groot dat medewerkers deze site, laat staan jouw vraag/reactie, helemaal niet lezen. Je zult dus ook nooit antwoord krijgen. Of denk je bij jezelf ‘ik gooi lekker anoniem een balletje op’?

blanges

blanges is niet anoniem de lubert is anoniem

wpDiscuz