Diverse geslaagden na muzieklessen Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Het nieuwe muziekseizoen is weer van start gegaan.

Het seizoen is door Fanfare Wilhelmina Groesbeek alweer geopend met een goed bezocht concert.

De geslaagden

Fanfare Wilhelmina is trots op het grote aantal leerlingen voor de diverse blaasinstrumenten en slagwerk. Deze muzieklessen zijn zeer succesvol wat blijkt uit het aantal geslaagden voor de diverse muziekexamens. Dit jaar zijn geslaagd: Derk van Loon, Hugo de Nooij, Floris Meeussen, Lieke Bouwman, Sil Wegh, Cas Nijenhof, Don Wolters, Wout Poelen, Mart Roelofs, Sem Rikken, Britt Kuijpers, Inge Roelofs en Thomas Peters. Zij zijn geslaagd voor diploma’s variërend van “Bouwstenen” tot zelfs drie geslaagden voor het C- diploma!

Proefles

Naast de projecten die dit schooljaar gaan plaatsvinden op enkele basisscholen in samenwerking met “Beat it Muziekeducatie” en “Hafa Scool”, zijn de muzieklessen voor het nieuwe seizoen ook weer begonnen. Wil je ook muziekles of een proefles om te ervaren hoe leuk muziek maken is? Kijk voor de informatie over de opleidingen op www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl en vul het aanvraagformulier in.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Diverse geslaagden na muzieklessen Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.