Martijn Schmiermann in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Vanaf komende zondag zullen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 regelmatig personen uit de lokale politiek aanschuiven in het praatprogramma van omroep Berg en Dal; het Dorpsplein.

Geen lijsttrekker

Martijn Schmiermann bijt zondag het spits af. Hij is al enige jaren gemeenteraadslid (PvdA) en nu al is bekend dat hij in maart niet de lijsttrekker zal/wil zijn. Hij staat op de tweede plaats, achter Lesley Albers.

Terugblik en vooruit kijken naar GR2018

Hoe is het hem al die jaren politiek vergaan? Wat heeft hij met zijn PvdA bereikt? Wat betekent zijn partij nog in de gemeente en wat wil die partij betekenen vanaf maart 2018? Zijn er nieuwkomers die de partij nieuw elan kunnen geven? Welke ambities heeft hij zelf nog? Dat zijn enkele vragen die presentator John Peters hem graag wil voorleggen.

Luister zondag naar het Dorpsplein van 13.00 uur tot 14.00 uur en evt. vier weken daarna via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Martijn Schmiermann in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.