Bierfeesten Groesbeek 2017

GROESBEEK – Over enkele weken is het zo ver: de Bierfeesten in Groesbeek gaan dan weer beginnen. Het evenement heeft dit jaar plaats in het 2e weekend van oktober.

Op de zaterdag (14 oktober) is er een Bierfestival, waarvan de entree gratis is. Zondag 15 oktober is het feest op het Marktplein in Groesbeek. Er zullen onder andere optredens zijn van Wahnsinn, Richtig Rex en de Heybergmusikanten.

Kaarten voor het bierfeest zijn inmiddels te koop (18+) en kosten € 8,- in de voorverkoop. Op onderstaande locaties zijn kaarten te verkrijgen:

• Tankstation Oomen
• Cafetaria Rikken
• Brouwerij D’n Drul
• Cafe ut Huuske
• Lotto Reise-Center Hagemann

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Karin

Tip: schenk deel opbrengsten aan omroep BD dan redt deze zender het

Gerda

Waarom schenken Karin?
Een aantal jaar geleden is de organisatie vd bierfeesten bij de lokale omroep geweest om te vragen of ze vrijwilligers werk wilden doen, zodat ze dan een fiks bedrag in hun kas konden doen. Echter wilde het bestuur vd omroep hier niet aan mee werken. Dit vonden ze te min. Dus waarom dan wel schenken?

boersteeg

denk aan de db tjes anders kan het snel afgelopen zijn met de pret…..

Irma

Gerda, in welk jaar wilde de bierfeesten organisatie geld schenken?
Wie heeft de omroep benaderd? Kortom ik geloof dit verhaal niet.

Gerrit

Nou hebben ze in groesbeek wijnfeesten, bierfeesten noem maar op, als het maar met zuipen te maken heeft. Nu nog een paar vreetfeesten organiseren, en alles is compleet.

Gerda

Staat er schenken Irma? Nee. De organisatie vd bierfeesten heeft voor 4 jr terug aan de lokale omroep gevraagd, of hun een handje wilde helpen met vrijwilligers ( dus vrijwilligerswerk ). Zij zouden voor dit vrijwilligerswerk dan een fikse vergoeding krijgen voor in hun kas. Maar het bestuur van de lokale omroep wilde hier niet aan meewerken. Dus ik denk dat ze het geld niet nodig hadden, of te lui om ervoor te werken. Maar als jij t niet gelooft prima toch. Jou probleem, niet t mijne.

Gerrit mag niet haha

Sjakie

Gerda wat denk jij nou??????? Bierfeesten (muziekexp.) vraag of omroep wil hellepu???????

Peter

Groot worden via de omroep en vervolgens diezelfde omroep bij elke gelegenheid door het slijk halen.

wpDiscuz