Schilderworkshop in Inloophuis De Korenbloem

GROESBEEK – Vanaf deze maand is er de mogelijkheid om te komen schilderen in Inloophuis De Korenbloem Groesbeek, onder leiding van Hadewien Dobbelaer.

Cursus

De middag wordt gestart met een korte ontspanningsoefening, waarna er aan de hand van een gezamenlijke opdracht wordt geschilderd met acrylverf, op doek of papier. In deze cursus leer je de verschillende beeldelementen (lijn, vorm, kleur, compositie, perspectief ect.) toepassen, waaruit een schilderij wordt opgebouwd. We zullen er telkens één behandelen en uitwerken in een schilderij.

Geen ervaring nodig

Centraal staat het plezier in het samen schilderen in een ongedwongen sfeer. Ervaring is niet nodig, wel de bereidheid om iets nieuws uit te proberen. Het uitgangspunt is dat een moment van lichtheid, plezier en met aandacht iets doen, een bron van ondersteuning kan zijn.

Hadewien Dobbelaer

Hadewien Dobbelaer is beeldend kunstenaar en heeft zelf veel geschilderd. De laatste jaren richt ze zich met name op het ontwerpen en maken van leren tassen. Hiernaast is ze zich aan het verdiepen in oude schildertechnieken, zoals Ei-tempera, vanuit de wens het schilderen weer op te pakken.

Data

De workshops zijn op onderstaande data van 13:30 uur tot 15:30 uur.

• 20 september 2017;
• 4 oktober en 18 oktober 2017,;
• 1, 15 en 29 november 2017;
• 13 december 2017;
Kosten: 2,50 per keer en een kleine bijdrage voor materiaalkosten.

Het Inloophuis is bedoeld voor mensen die te maken hebben of hebben gehad met de gevolgen van kanker, zelf of in hun directe omgeving. Contact: [email protected]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Schilderworkshop in Inloophuis De Korenbloem

Reageren is niet toegestaan.