Kaartverkoop “Lekker Lache 2017” gestart

GROESBEEK – Zaterdag 4 november wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven.

De allerbeste tonpraters zullen weer op het Groesbeeks podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met vele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken.

Frank Schrijen

Terug na een lange tijd op het Groesbeekse podium is Frank Schrijen (foto). Binnen no-time heeft hij de zaal aan het lachen en blijft hij z’n publiek boeien. Op zeer jonge leeftijd begonnen, dus al vele jaren ervaring met vele prijzen op zijn naam. Verrassende wendingen, onnavolgbare mimiek en een prachtige timing maken van hem een van de beste tonpraters van alle tijd. Een mooiere start van een avond kan men niet wensen.

Dirk Kouwenberg

Dirk Kouwenberg kwam twee jaar geleden al als astronaut naar Groesbeek, een lange reis naar de maan die hij gewonnen had met de postcode loterij. Op jonge leeftijd profileerde hij zich tijdens de Brabantse Kampioenschappen en op het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond als humorist pur sang. Zijn bekendste alter ego is ‘De Student’. We zijn benieuwd waar hij nu mee gaat komen.

Frans Bevers en Andrew Helder

Frans Bevers is een klassieke tonprater. Staat al meer dan 27 jaar in de ton. Bekend als alter ego ‘Ciske’ van Franciscus. Droge humor is hem op het lijf geschreven. Ook is hij niet vies van een flinke dosis zelfspot. Mocht op grote toernooien de kampioensprijs naast zijn neus voorbij gaan dan gaat hij altijd naar huis met de publieksprijs. Bekend met het Groesbeeks podium is Andrew Helder. Andrew maakte vorig jaar zijn spraakmakende debuut bij ‘Lekker Lache’. Dit jaar komt hij met weer een nieuwe buut.

Wichard de Benis en Peter van der Maas

Wichard de Benis neemt je als typetje vaak mee op vakanties of absurde beroepen. Als Krank Jorum de marathonloper, of als marktmeester, doewane, duivenmelker, gemeentewerker, vakantieman. Hij is van alle markten thuis. We laten ons graag weer verassen! De avond wordt afgesloten door Peter van der Maas. Peter wierf grote bekendheid als Peerke Safari, maar kan ook prachtig verhalen over de allerdaagse dingen. Hij is van het type ‘Lach of ik schiet’. Ook als Jo van het relatieburo weet hij de zalen plat te spelen.

Kijk voor het hele programma op: www.lekkerlache.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop bij het VVV kantoor in Groesbeek aan het Dorpsplein 1A.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop “Lekker Lache 2017” gestart

Reageren is niet toegestaan.