[Foto’s] Wijnbouwcentrum Groesbeek geopend

GROESBEEK – Na maandenlang bouwen was het vrijdag eindelijk zo ver.


En toen was het Wijnbouwcentrum officieel geopend. Foto en rechten: Piet Spanjers.

Middels het sabreren van een fles champagne opende Commissaris van de Koning Clemens Cornielje het Nederlands Wijnbouwcentrum in wijndorp Groesbeek.

Het Wijnbouwcentrum

Op maandag 17 oktober 2016 is de bouw van het Nederlands Wijnbouwcentrum gestart. Het Nederlands Wijnbouwcentrum is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij het Nederlands Wijnbouwcentrum passende leer-werktrajecten volgen die zich richten op het vergroten van zelfredzaamheid en loonwaarde.

Open dagen

Wie een kijkje wil komen nemen in het nieuwe Wijnbouwcentrum kan de komende twee dagen terecht aan de Bredeweg 2 in Groesbeek. Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten die dit weekend worden georganiseerd zijn er namelijk open dagen.


Foto’s o.a van Piet Spanjers.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

was dat geld niet beter an de ouderenzorg bestedt?

Hent

Wat een ophef allemaal voor een secundaire levensbehoefte, laten we eens wat meer aandacht geven aan de bedrijven in Groesbeek welke ons van primaire levensbehoefte voorzien…….

Een zogenaamde wijncentrum wordt met open armen feestelijk ontvangen en een melkverwerkingscentrum wat voor banen zorgt kan amper een voet aan de grond krijgen…….

wat gebeurt er toch met Groesbeek….. ooit een dorp van de harde werkers

wpDiscuz