Extra concert van De Kéls in Ooij

GROESBEEK/OOIJ – De belangstelling voor het jubileumconcert van De Kèls op zaterdag 4 november in het cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek is zo enorm groot, dat alle kaartjes binnen drie dagen (!) waren uitverkocht.

Voor de zanggroep en voor de organisatie van het concert is dit werkelijk een bijzonder mooie opsteker. Voor de vele fans die hierdoor geen kaartje konden bemachtigen is dat echter een enorme teleurstelling.

De Kèls vinden het bijzonder jammer voor hun vele en trouwe fans die dit jubileumfeest daarom zouden moeten missen. Er is daarom driftig gezocht naar een mogelijkheid om hiervoor een oplossing te vinden. En deze oplossing is gevonden. Zondag 14 januari 2018 is een extra concert van De Kèls.

Zij gaan een middag lang zingen in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Entree € 7,50 en aanvang 14:00 uur. Nadere informatie zal te zijner tijd volgen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Extra concert van De Kéls in Ooij

Reageren is niet toegestaan.