Tijdelijke duurzaamheidswinkel aan Dorpsstraat in Groesbeek

GROESBEEK – In het voormalige Etos-pand aan de Dorpsstraat 41 in Groesbeek komt een pop-up store, een tijdelijke winkel.


Tijdelijke duurzaamheidswinkel aan de Dorpsstraat 41. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De opening is op 3 oktober.

Later naar Beek en Millingen

In de duurzaamheidswinkel kunt u alle informatie krijgen over energie besparen en verduurzamen. De winkel blijft tot 1 december open in Groesbeek. De openingstijden worden nog vastgesteld, houd daarvoor de website van Enverion in de gaten. Na december verhuist de winkel naar Millingen aan de Rijn en vanaf februari 2018 naar Beek.

Win een energiebespaarbox

Dinsdagochtend 3 oktober worden op de markt in Groesbeek flyers uitgedeeld. Op elke flyer staat een uniek nummer. Met dit nummer kunt u naar de winkel komen en proberen of u hiermee één van de vier kluizen kunt openen. In elke kluis ligt een energiebespaarbox ter waarde van € 45,-. In de box zit onder meer een ledlamp, een ecosaver nachtlampje en een waterbespaarder. Geen energiebespaarbox gewonnen? Geen nood! Als u de flyer inlevert dingt u mee naar de hoofdprijs. Dat is een energiescan van uw woning ter waarde van € 350,-.

Het huidige loket ‘Duurzaam Wonen plus’ zit vanaf 3 oktober op dinsdagmiddag in de pop-up store. Voorheen zat het loket in de hal van het gemeentehuis.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tijdelijke duurzaamheidswinkel aan Dorpsstraat in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.