Schrijven over Berg en Dal op Wikipedia

GEMEENTE BERG EN DAL – Van maandag 2 tot en met zondag 15 oktober staat de online encyclopedie Wikipedia in het teken van Gelderland.

Vrijwilligers schrijven dan over onderwerpen die te maken hebben met Gelderland. Wilt u informatie over onze gemeente delen via Wikipedia? Dan is dit het moment. Iedereen kan meeschrijven. Inspiratie nodig? Kies dan een van de onderwerpen die al op Wikipedia staan.

Wilt u een schrijf- of fotobijeenkomst organiseren?

Organisaties die gedurende de schrijfweek een schrijf of foto-bijeenkomst willen organiseren kunnen rekenen op steun van Wikimedia Nederland. Benodigdheden voor een schrijfbijeenkomst zijn een vrij toegankelijke ruimte met plaats voor c. 5-20 mensen, en een internet verbinding. Wikimedia Nederland kan gratis helpen met begeleiders die ervaring hebben met Wikipedia. Wilt u een activiteit opzetten of meer informatie? Neem contact op met [email protected]

Wikipedia is een encyclopedie op het internet. Het is een instelling zonder winstoogmerk en vrij bruikbaar. Wikipedia schrijft jaarlijks over bepaalde regio’s. Ditmaal is gekozen voor Gelderland.

Alle informatie vindt u via https://nl.wikimedia.org/wiki/Schrijfweek_Gelderland.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Gepost op 28 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Geen reacties »

Reageer op het artikel

Laat als eerste een reactie achter

wpDiscuz