Schrijven over Berg en Dal op Wikipedia

GEMEENTE BERG EN DAL – Van maandag 2 tot en met zondag 15 oktober staat de online encyclopedie Wikipedia in het teken van Gelderland.

Vrijwilligers schrijven dan over onderwerpen die te maken hebben met Gelderland. Wilt u informatie over onze gemeente delen via Wikipedia? Dan is dit het moment. Iedereen kan meeschrijven. Inspiratie nodig? Kies dan een van de onderwerpen die al op Wikipedia staan.

Wilt u een schrijf- of fotobijeenkomst organiseren?

Organisaties die gedurende de schrijfweek een schrijf of foto-bijeenkomst willen organiseren kunnen rekenen op steun van Wikimedia Nederland. Benodigdheden voor een schrijfbijeenkomst zijn een vrij toegankelijke ruimte met plaats voor c. 5-20 mensen, en een internet verbinding. Wikimedia Nederland kan gratis helpen met begeleiders die ervaring hebben met Wikipedia. Wilt u een activiteit opzetten of meer informatie? Neem contact op met [email protected]

Wikipedia is een encyclopedie op het internet. Het is een instelling zonder winstoogmerk en vrij bruikbaar. Wikipedia schrijft jaarlijks over bepaalde regio’s. Ditmaal is gekozen voor Gelderland.

Alle informatie vindt u via https://nl.wikimedia.org/wiki/Schrijfweek_Gelderland.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Schrijven over Berg en Dal op Wikipedia

Reageren is niet toegestaan.